Oud-papiercontainerplanning 2019 Oud-papiercontainerplanning 2019

Ook dit jaar zal de papiercontainer weer minstens twee keer per maand bij de kerk te vinden zijn! Deze wordt op vrijdag geplaatst, en maandagochtend vroeg weer weggehaald. De opbrengst van de papiercontainer wordt gebruikt om activiteiten zoals bijvoorbeeld het zomerkamp van de GJO deels te financieren. De papiercontainer zal op onderstaande weekenden bij de kerk te vinden zijn:

4 en 18 januari

1 en 15 februari

1, 15 en 29 maart

12 en 26 april

10 en 24 mei

7 en 21 juni

5 en 19 juli

2, 16 en 30 augustus

13 en 27 september

11 en 25 oktober

8 en 22 november

6 en 20 december

Wij danken u vast hartelijk voor het deponeren van uw oud papier in deze container!

Hartelijke groet,

de GJO-leiding