Concert Dimensions Juniors Concert Dimensions Juniors

De Dimensions Juniors komen op zaterdag 9 maart naar de Maranathakerk om een concert te geven met zang, dans en drama. Een programma met hedendaagse, nieuwe en stoere kindermuziek, met stoere choreografie en altijd met een inhoudelijk verhaal, wat door middel van toneel wordt verteld. Het concert begint om 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur. De toegangsprijs is 1 euro voor kinderen tot 12 jaar, en 2 euro voor volwassenen. Het belooft een geweldige middag te worden. Iedereen is welkom. Jij komt toch ook?! Groetjes, de jeugdouderlingen.