9 september 2017 9 september 2017

Eindelijk is het dan zover, zaterdag 9 september a.s. van 10 tot 16 uur wordt de SNUFFELMARKT 2017 gehouden rond de Maranathakerk. Wij nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan de Snuffelmarkt want het belooft weer een gezellige dag te worden met tal van activiteiten.

Buiten op het kerkplein en bij de Snuffelloods vinden we weer allerlei kramen met tweedehands spullen en curiosa. Daarnaast is er weer een uitgebreide boekenkraam met een collectie CD’s en DVD’s, Door een creatieve groep vrijwilligers worden mooi opgemaakte bloemstukjes in de verkoop gebracht. Er is een kraam met allerlei handwerken. Houd u rekening met uw boodschappen want u kunt bij ons ook terecht voor uw inkopen van groenten en fruit, zo vers van het land. Er zijn diverse kinderspelletjes, u kunt meedoen aan de sjoelcompetitie en uw geluk beproeven bij het rad van avontuur, met zeer mooie prijzen.
Voor de inwendige mens is ook gezorgd, want er is koffie en gebak en er worden poffertjes en hamburgers gebakken.
Kortom genoeg redenen voor u om een bezoekje te brengen aan de Snuffelmarkt.

De loten voor de VERLOTING, met uiteraard weer mooie prijzen, zijn voor een groot deel reeds verkocht, maar er zijn nog enkele loten beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jacco van der Kaaij, Ghijseland 53 (5015991). De loten kosten slechts € 1,- per lot.
De Snuffelloods is momenteel gesloten, maar u kunt altijd terecht voor het afgeven van goed bruikbare spullen. Neem dan contact op met Frans Kooijmans voor het maken van een afspraak. (5013283).

De opbrengst van de Snuffelmarkt zal mogelijk worden gebruikt om bij te dragen aan het vervangen van de wandkleden, antependia en een kunstwerk aan de wand in de hal. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. We houden u op de hoogte.
Bent u niet in de gelegenheid om de Snuffelmarkt te bezoeken, maar wilt u genoemde initiatieven wel ondersteunen met een financiële bijdrage dan kunt u deze overmaken op rekeningnummer: NL97 RABO 0305 4904 00 t.n.v. Snuffelmarkt, Rhoon
Pan de Vida in Peru, het goede doel, zal zich tijdens de Snuffelmarkt presenteren. Heeft u vragen dan kunt u deze aan de medewerkers van Pan de Vida voorleggen.
Omdat zaterdag 9 september a.s. ook in het teken staat van “open monumentendag” en de “kerkproeverij” zal de kerk geopend zijn voor belangstellenden die dan de sfeer kunnen proeven.
Wij zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die ons op zaterdag 9 september a.s. willen helpen. U kunt zich aanmelden bij Frans Kooijmans (5013283) of via email:
Samen met u doen wij er alles aan om de Snuffelmarkt 2017 weer tot een succes te maken. In ieder geval is de Snuffelmarkt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT
9 SEPTEMBER 2017 - SNUFFELMARKT MARANATHAKERK RHOON

Snuffelloods Snuffelloods

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan en dit betekent dat we bezig zijn met de voorbereidingen om de Snuffelloods, op het plein naast de kerk, weer in gebruik te kunnen nemen.
Allereerst zal er een grote opruiming worden gehouden en een grondige selectie van alle aanwezige verkoopbare artikelen.
We hopen hiervoor een beroep te kunnen doen op de vaste medewerkers van de Snuffelloods.
Nadat deze klus is geklaard zullen we ons beraden op de verdere organisatie en de toekomst van de Snuffelloods. Dit om naar buiten duidelijkheid te scheppen in de sortering van spullen die bij de Snuffelloods kunnen worden ingeleverd en de wijze waarop deze artikelen in de verkoop kunnen worden gebracht.
Mocht u goede verkoopbare spullen willen inleveren dan verzoeken wij u deze nog even te bewaren. U hoort op korte termijn wanneer de Snuffelloods haar deuren weer opent.

Met vriendelijke groeten.
namens commissie Snuffelmarkt