Project diaconie Project diaconie

Stichting Diaconaal Havenproject is het gezamenlijke gekozen project waarvoor in het eerste halfjaar van 2018 totaal drie maal voor zal worden gecollecteerd. De eerste keer zal zijn op 11 februari a.s..
De Stichting Diaconaal Havenproject Rotterdam is bijna volledig afhankelijk van giften van diaconieën.
Het werk dat zij doen is: “bezoek aan schepen waar mensen in nood zijn (en zo nodig hulpverlening), alsmede bezoek aan zeelieden die in een ziekenhuis aan de wal liggen.
Wij merken dat dit onverminderd nodig is, én zeer wordt gewaardeerd door zeevarenden”, aldus het info bulletin. Meer informatie is te vinden op de webside: www.diaconaalhavenproject.nl
Van harte aanbevolen.

ZWO- project ZWO- project

In de eerste 4 maanden van 2018 zijn de ZWO collectes in beide kerken bestemd voor Casa Lumina, het sociaal centrum van de St. Oost- Europa Zending in Oradea, Roemenie. Ook hopen we dit jaar met een groep gemeenteleden uit Rhoon ( e.o.?) weer de inmiddels traditionele reis te gaan maken naar Casa Lumina. De bedoeling is om deze reis weer in de meivakantie 2018 te gaan maken.