Wel koffie…geen geleuter Wel koffie…geen geleuter

Elke maand komen we met een aantal vrouwen bij elkaar om te praten over God, elkaar en onszelf.
Al jaren lang doen we dat, veel lief en leed is er gedeeld en er is veel gesproken over de grote en kleine dingen van het leven.
Nog altijd leren we veel van elkaar en zijn we erg blij dat we er voor elkaar kunnen zijn.
We kijken uit naar het nieuwe seizoen.
Voor meer informatie: Coby Mostert- de Pagter, tel. 5013189.

Bezoek de kerktuin op het plein van de Maranathakerk. Bezoek de kerktuin op het plein van de Maranathakerk.

Pak de uitleg uit de vertelbus bij de ingang van de kerk. Ga rustig op een bankje zitten en schrijf je bevindingen in het gastenboek. Ali en Gerdi.

Leden van de commissie Vorming en Toerusting: Leden van de commissie Vorming en Toerusting:

mw. Wil Houweling- Bos, Albrandswaardsedijk 98, tel. 5019468

mw. Anita Maas- Oostenbrink, L. Zantelweg 27, tel. 5019619

mw. Ali Molenaar- Mudde, Perelaer 8, tel. 5016042

mw. Corry Ponstein- Kuipers, Blaakse Wetering 22, tel. 5015123

Anja Bruijkers-Koel, Waalstraat 3 Rhoon, tel. 06-27350522 (voorzitter)

Hils Smouter-de Vries, Kruisvaarder 1 Rhoon, tel. 010-5013569